Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Cel puţin patru morţi în intemperiile din California

furtuna

Furtuna care s-a abătut de vineri asupra Californiei s-a soldat cu moartea a cel puţin patru persoane şi a provocat inundaţii, alunecări de teren şi a determinat evacuarea a sute de persoane, relatează AFP preluat de agerpres.

Un bărbat de 55 de ani a murit electrocutat vineri în urma căderii unui stâlp de electricitate, potrivit pompierilor din Los Angeles. Două persoane au murit în accidente de maşină în drum spre San Diego, iar a patra persoană a murit după ce maşina pe care o conducea a fost luată de ape, au informat mass-media locale. 

Un accident spectaculos, care a făcut înconjurul posturilor de televiziune, a arătat o maşină căzută într-o groapă care s-a căscat brusc în pavajul unei şosele din Los Angeles. Femeia care se afla la volan a fost rănită uşor. 

Mai multe persoane blocate de creşterea nivelului apelor pe fluviul Los Angeles au fost evacuate cu ajutorul ambarcaţiunilor. Locuitorii din Duarte, situat la poalele munţilor San Gabriel din apropiere de Los Angeles, au primit ordin de evacuare de teama alunecărilor de teren. 

Furtuna puternică venită de pe Oceanul Pacific a lovit centrul şi sudul Californiei vineri cu vânturi violente şi ploi abundente care au provocat prăbuşirea mai multor stâlpi de electricitate şi au lăsat fără curent circa 60.000 de persoane în regiunea Los Angeles şi anularea mai multor zboruri. 

Serviciul american de meteorologie (NWS) a avertizat cu privire la noi inundaţii în cursul weekendului în acest stat din vestul SUA, care a fost afectat de-a lungul ultimilor ani de o secetă gravă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.