Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA dau lovitura Rusiei prin petrolul românesc: Iată ce planuri au americanii cu noi

sua rusia romania

SUA vor să dea lovitura Rusiei prin petrolul românesc! Noul front de lupta dintre Washington si Moscova a fost deja mutat in Marea Neagra.

Citește și: Adio, Schengen? Anunțul crucial făcut de Angela Merkel

Aici, reprezentantii unor importante companii americane ar fi pe cale sa dea o lovitura uriasa, reusind sa identifice deja, in linii mari, fabuloase zacaminte de gaze naturale si titei. Insa cum in vecinatatea imediata a „pungilor” gasite de americani foreaza si companii racordate direct sau prin intermediari la interesele colosilor energetici rusi, SUA pompeaza deja sume uriase, de aproximativ 800 milioane de dolari, pentru accelerarea „delimitarii” zacamintelor care ar putea transforma litoralul romanesc intr-un nou „El Dorado”. Ceea ce, implicit, ar insemna si smulgerea definitiva a tarii noastre din „ghearele” Federatiei Ruse.

Citește și: Sorin Ovidiu Vântu dezvăluie unul dintre cele mai mari secrete ale politicii românești / VIDEO

Rusii si americanii se intrec intr-o cursa contra-cronometru pentru preluarea controlului a ceea ce se asteapta a fi unele dintre cele mai importante zacaminte de gaze naturale si titei la nivel mondial, scrie ziarul Național. Chiar la limita apelor teritoriale ucrainene, dar pe platforma continentala apartinand Romaniei, partea americana ar fi gasit deja importante zacaminte atat de gaze naturale, cat si de titei.

Citește și: Radu Berceanu a dat lovitura: Ce a inventat fostul ministru

Singura „problema tehnica” existenta ar fi suprapunerea acestora. Iar pentru gasirea solutiei tehnice optime, in ultima vreme are loc un adevarat desant de specialisti americani la Tulcea, care sunt apoi trimisi pe platformele din Marea Neagra, pentru a grabi lovitura energetica pe care „yankeii” tocmai se pregatesc sa le-o dea rusilor.

Citește și: UNPR face o nouă achiziție de marcă: Un fost ministru va conduce un departament

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.