Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA pune in vanzare arma de asalt pentru crestini

pistol arma

Un fabricant american de armament a decis sa comercializeze arme de asalt pe care ”teroristii musulmani” nu le pot folosi.

arma SUA pune in vanzare arma de asalt pentru crestini

Psalmi si emblema cruciatilor au fost gravate pe armele AR-15 Crusader

O  firma de armament din Florida a prezentat un nou model de arma de asalt pe care sunt gravati psalmi din Biblie, a anuntat Sky News. Vandute la un pret de 1.395 dolari bucata, trei modele ale pustii de asalt AR-15 Crusader sunt disponibile: ”Safe”, ”War” si ”God Wills It”. Creatorul lor, un fost membru al fortelor de elita Navy Seal, a afirmat ca a vrut sa construiasca o arma care sa-i sperie pe musulmani. Gaselnita a fost gravarea pe patul si magazia de munitie a acestor arme a emblemei cavalerilor Templieri, simbol al cruciadelor din Evul Mediu si a unui psalm (114:1) din Biblie, informeaza Sputnik.  ”Am vrut sa fim siguri ca am creat o arma care nu va fi utilizata niciodata de teroristii islamici pentru a ucide oameni nevinovati si a-si realiza planurile lor radicale”, a explicat purtatorul de cuvant al fabricantului, Ben Thomas.

Hac kerii din lumea intreaga fac front comun impotriva ISIS

arma11 SUA pune in vanzare arma de asalt pentru crestiniPotrivit unor studii recente, partizanii Statului Islamic dispuneau de 46.000 de conturi pe Twitter la finele lui 2014, fiecare din ele avand aproximativ o mie de fani. In fata acestei realitati, hackeri din intreaga lume s-au asociat pentru a lupta impotriva prezentei ISIS pe web. Un  grup de hackeri intitulat Ghost Security supravegheaza in special activitatile teroristilor pe Internet si cerceteaza informatii cu privire la eventuale atacuri teroriste. Ghost Security a afirmat ca a blocat aproape 60.000 de conturi ale extremistilor si a scos din folosinta 130 site-uri. In egala masura, hackerii au contactat autoritatile americane printr-o firma de consultanta in securitate, Kronos Advisory, care imparte informatii pretioase cu alte tari, potrivit cofondatorului Michael Smith. ”Hackcerii obtin informatii care pot permite dejucarea atentatelor, identificarea filierelor de recrutare etc. Aceste informatii sunt trimise institutiilor judiciare, serviciilor de informatii si armatei SUA dar si autoritatilor altor tari”, a explicat Smith.

Londra si Paris planuiesc raiduri aeriene in Siria

Potrivit Sunday Times, premierul David Cameron ar putea organiza, in octombrie, un vot in Parlament pentru a autoriza bombardamente in Siria, impotriva Statului Islamic. Marea Britanie, membru al Coalitiei internationale impotriva ISIS, bombardeaza la ora actuala pozitiile jihadistilor in Irak. La randul ei, Franta studiaza posibilitatea unor raiduri aeriene in Siria, potrivit Le Monde, mai multe informatii fiind asteptate astazi, in timpul unei conferinte de presa la care va participa Francois Hollande.

Convorbire John Kerry-Serghei Lavrov pe tema Statului Islamic

Seful diplomatiei ruse si omologul sau american s-au intretinut, sambata, la telefon, pe tema luptei impotriva ISIS in Siria, a indicat ministerul de Externe rus. In timpul convorbirii, initiata de partea americana, Lavrov si Kerry au evocat ”diferite aspecte ale situatiei din Siria si obiectivele luptei contra ISIS si altor grupari teroriste”, se arata in comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.