Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Un poliţist alb care a împuşcat două persoane de culoare, achitat de un judecător din Cleveland

Michael Brelo

Un poliţist alb judecat pentru că în 2012 a împuşcat două persoane de culoare neînarmate, în maşina lor, după o urmărire în Cleveland (Ohio, nordul SUA), a fost achitat sâmbătă, informează France Presse şi EFE. 

Dacă ar fi fost declarat vinovat, poliţistul, Michael Brelo, în vârstă de 31 de ani, inculpat pentru omucidere voluntară, ar fi putut primi până la 22 de ani de închisoare. 

Treisprezece poliţişti au tras în total 137 de gloanţe asupra maşinii lui Timothy Russell şi a Malissei Williams care refuzaseră să oprească şi porniseră într-o cursă de lungă durată. Brelo a fost inculpat pentru că, după ce maşina în care se aflau cei doi fugari s-a oprit şi era înconjurată de forţele de ordine, el s-a suit pe capota maşinii şi a mai tras încă cel puţin 15 focuri de armă în direcţia celor doi suspecţi. În maşina celor doi nu a fost găsită nicio armă. 

După pronunţarea sentinţei, Brelo a izbucnit în plâns în faţa judecătorului, în timp ce un mic grup de manifestanţi s-a adunat în apropierea tribunalului scandând "nu există dreptate". AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.