Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succes internațional: Poliția din Tokyo își cumpără elicopter din România

elicopter h215

Poliţia Metropolitană din Tokyo a semnat un contract pentru achiziţionarea unui elicopter H215, produs la Ghimbav. Aparatul de zbor va fi livrat în 2020, înaintea Jocurilor Olimpice organizate în Japonia, potrivit unui comunicat remisredacției  Știripesurse.ro.

Poliția Metropolitană din Tokyo, care are în prezent o flotă de 14 elicoptere, intenționează să își întărească capabilitățile prin achiziționarea noului aparat H215.

Noul H215 va fi utilizat în misiuni care vor include transportul persoanelor şi al VIP-urilor, transportul de materiale, precum şi misiuni de suport. H215 se va alătura flotei de elicoptere H135 şi H155 în misiunile zilnice de patrulare şi de salvare din zona Tokyo.

Vezi și: PSD și ALDE, în menghină: Viitorul Guvern depinde de Grupul de la Vila Lac 1

„Ne onorează faptul că Poliţia Metropolitană îşi reconfirmă încrederea în noi prin această nouă comandă pentru H215 şi ne bucură în mod special faptul că acest elicopter foarte eficient se va alătura celorlalte elicoptere Airbus pentru a sprijini activitatea uneia dintre cele mai mari forţe de poliţie aeriană din lume. Încă şi mai important, suntem recunoscători pentru ocazia pe care o avem de a servi clientul nostru de aproape 30 de ani şi pentru anii care vor veni, pentru că echipa Airbus Helicopters din Japonia continuă să acorde suport integral”, a spus Olivier Tillier, Managing Director Airbus Helicopters Japonia, potrivit sursei citate.

Elicopterul bimotor greu H215 face parte din familia elicopterelor Super Puma/ Cougar, recunoscute pentru rata mare de disponibilitate de zbor, pentru performanţe şi pentru costul operaţional competitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.