Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sumă fabuloasă oferită de PSG pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Potrivit Gazzetta dello Sport, Tamim ben Hamad Al Thani, finantatorul echipei Paris Saint Germain, încearca pentru al doilea an consecutiv sa îl aduca la campioana Frantei pe Cristiano Ronaldo.

Paris Saint-Germain, campioana Frantei, este dispusa sa ofere 120 de milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid. PSG s-a despartit la finalul sezonului de suedezul Zlatan Ibrahimovici. PSG si-l doreste si pe argentinianul Gonzalo Higuain, scrie Mediafax.

Al Thani a anuntat ca ofera 120 de milioane echipei Real Madrid, iar fotbalistului un salariu anual de 30 de milioane de euro. Cristiano Ronaldo a terminat sezonul în Spania cu 35 de goluri.

Pe lânga Cristiano Ronaldo, finantatorul gruparii Paris Saint-Germain vrea sa îl aduca la echipa si pe argentinianul Gonzalo Higuain. Atacantul echipei Napoli a cucerit titlul de golgheter în Italia, cu 36 de goluri.

Paris Saint-Germain, campioana Frantei, a facut în sezonul 2015-2016 transferuri în valoare de 116 milioane euro. Cei noua fotbalisti adusi la începutul sezonului, Angel Di Maria, Layvin Kurzawa, Serge Aurier, Kevin Trapp, Benjamin Stambouli si Presnel Kimpembe sunt evaluati de site-ul transfermarkt.de la 90 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.