Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatură surpriză la Primăria Capitalei

surpriza

O informație de ultimă oră poate da toate calculele peste cap. Surse politice susțin că Adrian Thiess, omul din spatele succesului la Sorin Oprescu s-a fi decis să intre în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Intrarea sa în cursă dă serios planurile peste cap și în partide deoarece este cunoscut faptul că Adrian Thiess este un om cu un puternic sistem relațional și care a reușit să aducă în România nume mari din politica internațională la București: Mihail Gorbaciov, ultimul președinte al URSS, Antonio Di Pietro, celebrul procuror anti-mafia sau șeful Grupului Bilderberg, dar și alte personalități importante. A avut în plan internațional ca obiectiv personal promovarea imaginii României și a preferat până acum să acționeze din umbră.

Este clar că o astfel de candidatură are puternice resorturi externe și îi obligă pe strategii principalelor partide să-și ajusteze strategiile la noile realități.

Adrian Thiess a fost în 2001 consilier personal al președintelui României, cel mai tânăr consilier al unui președinte de țară în istoria României.

content-image

Primul din dreapta - alături de șeful Grupului Bildelberg

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.