Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ - Care ar putea fi cel mai mare partid din România în 2016

În momentul de faţă, cel mai mare partid din România este PSD, cu aproximativ o jumătate de milion de membri. Până în 2016, situaţia s-ar putea schimba. Cel puţin asta îşi propus liderii UNPR, care vor ca formaţiunea lor să ajungă la nu mai puţin de 1 milion de membri.

"Avem în partid două curente. Pentru anul 2016, să mergem într-o coaliţie sau să mergem singuri în faţa românilor. Este foarte important că toţi colegii, dar toţi colegii cred cu adevărat că UNPR trebuie să facă ceva ce nu a mai făcut niciun partid până acum. Am strâns 1 milion de semnături pentru campania prezidenţială, din toate colţurile ţării. Toţi colegii spun că până în 2016, trebuie să avem un milion de membri de patid. Este o cifră pe care nu o are niciun partid din România, dar credem că, în actualul context de securitate, naţionalismul pozitiv, seriozitatea, determinarea este în asentimentul tuturor românilor", a declarat sâmbătă vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR.

Strageria UNPR de racolare de noi membri s-a aflat şi în spatele campaniei de strângere de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezideniale din 2014, după cum recunoşteau la acea vreme liderii partidului.

Pe de altă parte, Gabriel Oprea a reafirmat susţinerea faţă de Guvernul Ponta. "Suntem oameni serioşi, nu dărâmăm guvernul din care facem parte", a declarat liderul UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.