Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ: Cine se află în spatele campaniei online împotriva lui Victor Ponta, spersacrapi.net

Victor Ponta suparat

Detalii incredibile ale campaniei online pornite împotriva lui Victor Ponta, după episodul de la Hotnews. Potrivit unui specialist în publicitate, Lucian Sârbu, în spatele paginii web spersacrapi.net s-ar afla agenția Graffiti BBDO, deținută de Cristian Burci, care este și patronul trustului "Adevărul Holding", scrie EVZ.ro.

Alegeri SUA: O informație despre FBI în antiteză cu activitatea DNA

Cine sunt retarzii din spatele site-ului „sper sa crapi” la care dai cu ciocănelul în mutra lui Ponta? Nimeni alții decât publicitarii de la Graffiti BBDO. Hm. Atunci, oare cine e clientul?...

Explicație pentru prietenii mai a-tehnici. Teoretic, domeniul e anonimizat, adică nu poți să știi cine l-a înregistrat dând o căutare după „whois”. Dar mizeria aia de site folosește ID-ul de Analytics UA-40931069. Dar acest ID se mai găsește pe toate site-urile dezvoltate pentru diverși clienți de către agenția Kaleidoscope Proximity (KP), ca de ex. Bere Ciucaș, Bepanthen, Maggi etc. Și, de fapt, îl găsim chiar și pe site-ul agenției. Deci e vorba în mod mai mult decât evident de un cont de Analytics aflat în mâna KP, sau a cuiva de acolo. Dar KP e parte a Graffiti BBDO. QED, dragi tovarăși și pretini. Eu în locul lui Ponta le-aș frige un proces de să le iasă pe nas toată arvuna primită. Mai duceți-vă dracului cu joscomunismul vostru. Învățați să câștigați campaniile electorale cu discurs serios și aplicat, nu cu tâmpenii feisbuciste.

LE 3 nov. ora 20.26: cică a dispărut codul Altădată fiți mai atenți, măi băieți...”, scrie Lucian Sârbu, director de digital marketing la PinBud, pe pagina personală de Facebook.

Graffiti a fost fondată în 1991 de către omul de afaceri Cristian Burci iar în 1992 s-a afiliat grupului BBDO devenind și prima agenție românească parte a unei rețele internaționale de agenții de publicitate.

În prezent, omul de afaceri Cristian Burci se află în prezent sub control judiciar în dosarul referitor la devalizarea Romvag Caracal. În acest dosar, patronul de la Adevărul este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, instigare la delapidare cu consecințe deosebit de grave, instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, spălare de bani, instigare la spălare de bani și instigare la evaziune fiscală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.