Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză de PROPORȚII în dosarul 'Transferurilor': Decizie 'ȘOC' luată de Victor Becali, după doi ani de pușcărie

www.sptfm.ro
Victor Becali

În spațiul public au apărut numeroase cazuri în care personaje cunoscute publicul larg au reușit să fie eliberate condiționat înainte de termenul prevăzut prin sentința primită și în același timp cu prejudiciul neachitat sau doar parțial achitat.

Cu toate acestea, există cazuri în care statul reușeste să recupereze banii stabiliți pentru confiscare prin sentința instanței. Un astfel de caz este cel al lui Victor Becali.

Fostul impresar și-a achitat integral toate dările către ANAF. Astfel, Victor Becali a plătit Fiscului 5.787.428 de lei, aproximativ 1,2 milioane de euro, pentru cheltuieli judiciare, despăgubiri, penalităţi şi sume de bani supuse confiscării, conform Adevărul.

Microsoft, decizie RADICALĂ: Renunţă la o celebră aplicaţie după 32 de ani. Ce aplicaţii vor mai fi eliminate din toamnă

Victor Becali este în pușcărie din 4 martie 2014 când a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor", iar acum cu prejudiciul achita speră să poată fi eliberat condiționat.

Aceasta este cea de-a treia tentativă a fostului impresar de a ieși din închisoare, primele două cereri depuse de acesta fiind respins de către magistrați.

De altfel, din cei 8 oameni de fotbal condamnați în acest dosar, doar Victor Becali și Cristi Borcea se mai află după gratii.

Potrivit unui răspuns ANAF, la solicitarea Adevărul, prejudiciul din "Dosarul Transferurilor" aproximativ 13 milioane de dolari, a fost recuperat în integralitate prin executări silite şi popriri de conturi. Potrivit unor surse judiciare, nu s-a reuşit recuperarea prejudiciului în cazul fostului impresar Giovanni Becali, fratele lui Victor Becali, dar au fost încasaţi banii de la complicii acestuia cu care trebuia să plătească în solidar sumele cu care statul a fost păcălit prin transferurile de fotbalişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.