Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză de proporţii pentru procurorii anticorupţie. Ce a adus un bărbat la sediul DNA

wall-street.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie
Plângere de ultimă oră la DNA. Un bărbat a venit în faţa procurorilor după ce a găsit în centrul Capitalei 5 saci cu cartele de telefonie funcţionale. Bărbatul care a abandonat sacii a fugit.

Procurorii anticorupţie au avut parte de un incident neobişnuit. Un bărbat a venit să declare că, duminică, în zona Mihail Kogălniceanu, a găsit 5 saci plini cu cartele telefonice. Potrivit România TV, omul spune că un singur sac cântăreşte în jur de 50 de kilograme. Lângă saci erau nişte bărbaţi care s-au făcut nevăzuţi când au fost luaţi la întrebări.

"Am făcut mişto de ei, i-am întrebat ce au acolo aveţi bani? Aţi furat? Au fugit. Mi s-a părut ciudat, au rămas sacii pe loc. Sunt plini cu cartele telefonice, milioane, nu una, nu trei... milioane. Eu am estimat 5 - 7 milioane cartele telefonice. Dacă le găseau la mine spuneau că le-am folosit.", a povestit bărbatul.

După o scurtă discuţie cu procurorii anticorupţie, aceştia l-au direcţionat însă către o secţie de poliţie.

Bărbatul a sunat de urgenţă la 112, susţinând că se teme ca nu cumva cartelele să fi fost folosite la comiterea unor infracţiuni. Poliţia a deschis o anchetă,l-a audiat pe bărbat pentru a afla identitatea celor care au abandonat sacii şi a anunţat că va analiza şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, gest NEAŞTEPTAT. Pe cine invită Administraţia Prezidenţială la parada de 1 Decembrie - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.