Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ - Grațiela Gavrilescu, audiată la DNA în dosarul OUG 13

inquamphotos.com / George Calin
gratiela gavrilescu dna

Audiere surpriză la DNA! Ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul Grațiela Gavrilescu s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA pentru a fi audiată ca martor în dosarul OUG13.

Amintim că săptămâna trecută procurorii Oana Schmidt Hăineală și Constantin Sima, foști secretari de stat în Ministerul Justiției, au fost audiați ca martori în același dosar.

Direcția Națională Anticorupție a confirmat că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative și că se efectuează acte procedurale.

Zgonea a plecat de la DNA. SURSE: Ar fi luat o mită de 50.000 de euro

"La Direcția Națională Anticorupție s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte aflate în competența de soluționare a instituției, în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative. Ca urmare, în conformitate cu prevederile procesual penale, se efectuează acte procedurale cu privire la aspectele sesizate. Precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", informa DNA.

Anterior, Ministerul Justiției preciza că a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, precum și cu proiectul de lege referitor la grațiere.

"În cursul zilei de ieri, 1 februarie 2017, Ministerul Justiției a primit solicitarea Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție — de a transmite, până la data de 2 februarie, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea Ordonanței de urgență a Guvernului din data de 31 ianuarie 2017, prin care au fost modificate și completate Legea nr.286/2009 privind Codul penal și Legea nr.135/2010 privind Codul de procedură penală, precum și cu proiectul de lege adoptat de Guvernul României pentru grațierea unor pedepse", comunica MJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.