Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză în scandalul anului în show-biz

wow

După ce s-a vorbit timp de câteva luni despre copilul pe care Cristian Borcea i l-ar fi făcut Valentinei Pelinel, aceasta din urmă se întoarce la fostul soţ. Divorțul Valentinei Pelinel de politicianul Cristian Boureanu a fost unul destul de controversat. Vestea ca aceștia au decis să se separe, după nouă ani de căsnicie, a venit ca un trăsnet și a ridicat mari semne de întrebare.

Cancan.ro a aflat însă că Valentina Pelinel a fost iertată de fostul soț, Cristian Boureanu, iar acum chiar sunt în relații bune.

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au fost căsătoriți noua ani, însă din 2013 au ales să meargă pe drumuri separate. Motivul despărțirii ar fi fost Borcea, însă niciunul nu a confirmat zvonul. Blonda este în prezent însărcinată în șapte luni, iar apropiații susțin că ar fi copilul milionarului aflat după gratii. Sarcina vedetei, dar și faptul că și-a găsit fericirea alături de Laura Dincă, o tânără din Constanța, l-a făcut pe Boureanu să o ierte pe Valentina, însă asta nu e tot.

Potrivit sursei citate, cei doi țin în continuare legătura și cu toate că nu ies împreună prin restaurante, foștii soți se mai aud din când la telefon. "El acum o înțelege, crede că așa a fost să fie și este oricum fericit cu Laura. Nu-i mai pasă de trecut. Crede că tpt ce s-a întâmplat a fost în favoarea lui, totul s-a întâmplat ca apoi să vină în viața lui actuala iubită", au declarat surse din  anturajul celor doi.

Valentina și Boureanu au avut un mariaj liniștit, însă asta până când prietenul lor de familie Cristian Borcea să se îndrăgostească de vedeta tv. Din fericire pentru cele trei părți, s-a uitat de ranchiună, Boureanu trecând peste infidelitatea celor doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.