Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză la Casa Albă: Cu cine votează fratele lui Barack Obama la alegerile din toamnă

casa alba

Fratele vitreg al preşedintelui american în exerciţiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat că el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează luni The Telegraph, citat de Agerpres

Malik Obama, 57 de ani, contabil în Kenya, are reşedinţa de bază în Maryland şi este înregistrat să voteze aici. El are de gând să călătorească în SUA ca să-şi exprime votul pentru candidatul republican.

ATAC ARMAT într-un club din Florida / FOTO & VIDEO


Fratele vitreg al lui Obama a declarat că motivul principal pentru decizia sa îl constituie scandalul provocat de utilizarea de către Hillary Clinton a unui server de e-mail privat pe când era secretar de stat. 

El se declară totodată "dezamăgit" de moartea colonelului Moammar Gaddafi, liderul libian, care i-ar fi fost un prieten bun. 

Malik Obama, care are mai multe soţii, a declarat pentru New York Post: "Mă simt ca un republican acum pentru că ei dezaprobă căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi aceasta mă atrage". "Îmi place Donald Trump pentru că el vorbeşte din inimă", a adăugat el.

Adrian Mititelu e TERMINAT: DNA îl trimite în judecată


El şi preşedintele american au avut acelaşi tată, dar mame diferite şi cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1985. 

Şapte ani mai târziu, Malik a fost cavaler de onoare atunci când viitorul preşedinte s-a căsătorit cu Michelle la Chicago. 

Reacţionând la această informaţie, Donald Trump a spus: "Uau, probabil că el a fost tratat de către preşedinte la fel de rău ca toţi ceilalţi". Declaraţia sa intervine după un atac virulent al lui Barack Obama la adresa lui Trump, în care a denunţat "lipsa sa de pregătire" pentru funcţia de preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.