Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza lui Traian Băsescu pentru candidatul PMP la Capitală, Robert Turcescu

coastalcompanion.com
ardei iute

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a oferit lui Robert Turcescu nu unul, ci doi ardei, simbolul campaniei sale pentru Capitală, la evenimentul de lansare a candidaţilor PMP pentru Bucureşti, motivându-l cu afirmaţia că în 2000 PD avea 4% şi a câştigat Primăria Generală, informează Mediafax.

''Eşti în stare să primeşti ceva? Ia de aici'', i-a spus Traian Băsescu lui Robert Turcescu, la finalul evenimentului de lansare a candidaţilor PMP la Bucureşti, oferindu-i întâi un ardei iute şi apoi încă unul.

''În 2000 PD avea 4% în Bucureşti şi am câştigat funcţia de primar general. Ei (candidaţii, n.r.) sunt încă şase Băsescu. În 2000 şi eu eram ca ei (…). Şi eu eram ca ei şi m-am făcut mare pe urmă'', a susţinut Traian Băsescu, în timpul discursului de prezentare a candidaţilor PMP pentru Capitală, în aplauzele celor aproximativ 300 de participanţi.

Preşedintele PMP a apreciat că ''stângăcia'' candidaţilor care abia au intrat în politică este frumoasă pentru că arată că ei nu au învăţat să mintă.

''N-am câştigat niciuna din cele două campanii de la Bucureşti cu sloganul, cu vorbe fără acoperire, cu proiecte de genul: o să fac o autostradă suspendată. (...) Astel de proiecte nu m-au dus la succes, deşi pe Sorin Oprescu l-a dus'', a spus Băsescu.

Liderul PMP a subliniat că proiectul propus bucureştenilor - ''Viziunea 2030'' - continuă proiectele abandonate de Oprescu, lucrurile începute de el şi continuate de Videanu, afirmând că ''acum este timpul ca Bucureştiul să repornească''.

Traian Băsescu a afirmat că ''întâmplarea'' care l-a făcut să nu candideze la Primăria Capitalei, făcând trimitere la dosarul său, ''poate a fost dată de la Dumnezeu''.

Candidatul pentru Primăria Generală, Robert Turcescu, i-a îndemnat pe susţinători să le spună bucureştenilor să nu se piardă cu Firea, să salveze Bucureştiul de Nicușor Dan şi să nu mizeze greşit pe Cătălin ''Perdoiu''.

''Am fost blamaţi că suntem băsişti. Ooo, da, suntem băsişti! (...) Spuneţi-le bucureştenilor să nu se piardă cu Firea. Luptaţi împreună cu noi, salvaţi Bucureştiul de Nicuşor Dan şi, mai ales, nu mizaţi greşit pe Cătălin <>'', a declarat Turcescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.