Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ O mare cântăreaţă vrea să candideze la Primăria Capitalei / VIDEO

surpriza

Surpriză de proporţii cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale. Una dintre cele mai mari şi respectate cântăreţe din România a anunţat că vrea să candideze pentru locul lăsat liber de Sorin Oprescu. Mihaela Mihai a publicat pe contul personal de Facebook "un model de listă de susţinători", îndemnânu-şi fanii să o printeze, să o multiplice, apoi să strângă semnături pentru a susţine intrarea sa în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Citeşte şi: OFICIAL Dacian Cioloş şi-a numit trei oameni importanţi în poziţii cheie

Cântăreaţa are nevoie de 5.000 de semnături pentru ca în luna martie să-şi înscrie candidatura la BEC. "Pentru cei care m-ați îndemnat si rugat să candidez independent: Am pregătit Modelul de Listă de susținători. Am promis că voi încerca să vă urmez dorința de a candida la Primăria Capitalei dacă veți strânge cele 5000 de semnături de susținere. Două luni pentru strângerea lor este un termen rezonabil", a scris artista de 69 de ani pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi: Ce mesaje trimit oamenii lui Traian Băsescu alegătorilor din București / FOTO

"Dacă le primesc până la 30 martie, voi înscrie candidatura mea la BEC. Apoi, facem împreună si campanie pentru voturi. Public aici acest Model de Listă de susținători pentru ca, cei care vor cu tot dinadinsul, să o poată printa, să o multiplice la Xerox, şi să strângă semnăturile. Din mers ... În cursul săptămânii care vine voi publica şi (...) Programul meu electoral. Postez aici Modelul de listă în 2 rezoluții diferite, de ales pentru printare. Ia să vedem, ce se întâmplă?! Câte unul, câte doi, schimbăm clasa politică ? Munca grea abia după aceea începe, pentru mine, dacă reuşim", a adăugat ea. Ulterior, vedeta a publicat şi adresa la care îi pot fi expediate listele cu semnături. Mihaela Mihai a mai candidat la Primăria Capitalei şi în anul 2008, din partea Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC).

Vezi şi: Măsurile luate de Guvernul Cioloş pentru alegerile locale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.