Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ pentru fanii Simonei Halep: Gabriela Firea a anunţat unde se poate vedea marea finală

Simona Halep

Mai sunt doar câteva ore până la începerea meciului anului dintre Simona Halep şi Helena Ostapenko, finala turneului de la Roland Garros. În cazul în care reuşeşte să câştige trofeul, Simona va ajunge numărul 1 WTA. Fanii care vor să vadă acest meci în aer liber pot merge în Herăstrău, acolo unde Primăria Capitalei a amplasat un ecran uriaş unde se va putea vedea finala de la Paris.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

"Ecranul va fi în parcul Herăstrău. Simona Halep e la un singur pas de locul 1 WTA şi de a câştiga un Mare Şlem. Primăria Generală pune la dispoziţia doritorilor un ecran gigant acolo unde vin sute de bucureşteni sau turişti. Simona Halep nu e doar o sportivă de top. Reprezintă pentru tineri un model de urmat. Am obţinut şi drepturile de transmisie. Îi aşteptăm pe bucureşteni să îi ţinem pumnii Simonei Halep şi îi urăm mult succes", a spus Gabriela Firea la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.