Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ Unde a fost soţia lui Klaus Iohannis: 'Am gustat ultima parte' / VIDEO

national.ro
Klaus Carmen Iohannis

Surpriză de proporţii din partea soţiei preşedintelui Klaus Iohannis. Prima Doamnă a fost prezentă astăzi la ultimul meci al echipei de liga a treia, FC Hermannstadt. Carmen Iohannis nu le-a adus noroc sibienilor care au făcut doar 1-1 cu Sănătatea Cluj, dar formaţia din oraşul şefului statului era deja promovată de trei etape în liga a doua.

Citește și: Pe modelul STRALETEI Alexandra, fiică de polițist, acum o ELEVĂ de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea / FOTO

”Am gustat mai mult ultima parte a meciului. A devenit mai palpitant, mai antrenant și am venit în special pentru elevul din clasa mea, Alex Răulea, care mâine va juca la București, la națională și suntem foarte mândri de el. Mi s-a părut cam trist astăzi pentru că a plouat și nu a fost foarte multă lume însă clasa noastră s-a menținut la putere și am fost fericiți”, a spus Carmen Iohannis.

Citește și: Asta e cea mai mare centrală fotovoltaică plutitoare din lume: A fost conectată la rețea

Prima Doamnă a transmis şi un mesaj tinerilor. ”Fiecare sport are farmecul lui și bucuria pe care o oferă celor din jur este incomensurabilă, deci e foarte bine să facă orice sport. Fiecare ce-și alege. Dacă se anunță ceva interesant, dacă vor fi meciuri interesante vom reveni cu drag”, a mai spus Carmen Iohannis, conform paginii de facebook a echipei sibiene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.