Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZA uriașă de la Meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Vremea va fi schimbãtoare, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei în regiunile nordice, estice şi centrale şi vor fi mai ridicate decât acestea în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5-6 grade în nordul Moldovei, estul Maramureşului şi Transilvaniei şi 21 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade. Cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul şi nord-estul ţãrii şi temporar noros în rest. Vor fi precipitaţii mixte la munte, mai ales sub formã de ploaie în Maramureş şi Transilvania şi doar sub formã de ploaie, local în Crişana, Moldova şi izolat în celelalte regiuni. Pe parcursul zilei vântul va continua sã prezinte intensificãri la munte, cu viteze de 55-65 km/h, iar pe creste va depãşi 80 km/h, dar şi în sud-vest, la cote mai reduse. Noaptea vântul va slãbi treptat în intensitate. În a doua parte a intervalului, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţã, iar în depresiuni vor fi condiţii de brumã, transmite Antena3.

ULTIMA ORĂ - Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, pleacă la Strasbourg

Prognoza meteo pentru marți, 21 martie

Vremea va deveni deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii martie în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral şi 22 de grade în vestul ţãrii, iar cele minime se vor situa între -3 grade în estul Transilvaniei şi 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi condiţii sã plouã slab, noaptea, în nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat. Izolat, în zonele joase de relief va fi ceaţã, iar în estul Transilvaniei, dimineaţa şi noaptea, se va semnala brumã.

Băsescu îi cere lui Iohannis să o DEMITĂ pe Kovesi: 'Ce vrei mai grav decât atât?'


Prognoza meteo pentru miercuri, 22 martie

Vremea se va menţine deosebit de caldã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral şi 23 de grade în vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 2 şi 11 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri noaptea în vestul, nord-vestul teritoriului şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului, în zonele montane, dar temporar şi în estul şi sud-vestul teritoriului. În zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţã.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.