Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - A ieșit din joc o variantă de premier din partea PSD

sut afara excludere

În această campanie electorală se joacă în filmul ”cine va fi propunerea de premier a PSD?”. Liviu Dragnea și Victor Ponta au venit cu portrete robot ale potențialilor premieri ai PSD,  dar un detaliu scăpat de Liviu Dragnea a aprins imaginația pe scena politică.

Citește și: Lovitură DEVASTATOARE pentru DNA: răsturnare de situație în dosarul EADS

Citește și: Emoții pentru Dragnea: Ce ANUNȚ va face astăzi președintele Iohannis

Liviu Dragnea a spus că premierul PSD va fi un bărbat care arată bine, iar apoi a completat că acesta trebuie să aibă carnet de partid. La rândul său, Victor Ponta a restrâns aria de selecție și a spus că premier va fi un fost ministru în Guvernul său.

Pe acest profil s-ar fi potrivit Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene și al Finanțelor în guvernarea Victor Ponta.

Surse din PSD ne-au precizat că nici nu se pune în discuție ca una dintre opțiunile de premier ale social-democraților să fie Eugen Teodorovici. ”Se înțelege foarte prost cu Dragnea și nu-l va accepta niciodată”, ne-au spus sursele din PSD.

Între Liviu Dragnea și Teodorovici a avut loc un mic scandal înainte de alegerile locale. Teodorovici a vrut să candideze la Primăria Capitalei, dar Liviu Dragnea nu a fost de acord și i-a propus o candidatură la Sectorul 1.

În acel moment, Teodorovici a intrat în ”gașca” foștilor miniștri care nu și-au asumat o candidatură cerută de partid, ceea ce a generat o reacție acidă a lui Dragnea în ședința BPN a PSD.

Totodată, Eugen Teodorovici este foarte apropiat de Victor Ponta, iar Liviu Dragnea, dacă nu va fi el premierul propus de PSD, își dorește un om care să îi fie apropiat lui, nu fostului premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.