Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - A început Operațiunea ELIMINAREA lui Carmen Dan din Guvern

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Războiul subteran din interiorul PSD este mai acerb ca niciodată. După eliminarea din Guvern a Rovanei Plumb și a lui Sevil Shhaideh, doi dintre oamenii fideli ai lui Liviu Dragnea, acum se încearcă crearea unui context favorabil pentru schimbarea lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne, ultimul mare bastion al lui Dragnea în Guvern.

Citește și: Kovesi a EXPLODAT în presa străină: critici VIOLENTE la adresa legilor justiției

Citește și: SCENE INCREDIBILE cu Mălin Bot și Dan Voiculescu: Fostul senator i-a pus mâna la gură / VIDEO

Surse din PSD susțin că Statutul polițistului, cel la care Carmen Dan dorește să facă modificări, va suferi o frână puternică în Parlament. Pe fondul unui scandal care va evolua într-o anumită direcție se va pune ”presiune” asupra lui Mihai Tudose pentru remanierea ministrului Carmen Dan.

După celebrul Comitet Executiv al PSD în care Liviu Dragnea le-a pierdut pe Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, pe holurile din Kiseleff circula un zvon cu mare insistență. Mihai Tudose, mare amator de șah, și-a făcut un plan pe termen lung. Acest plan presupune o preluare etapizată a puterii din mâinile lui Liviu Dragnea, prin eliminarea oamenilor cheie din Guvern.

Așa cum STIRIPESURSE.RO scria la momentul respectiv, pe final de an va izbucni un nou scandal în PSD, iar miza va fi eliminarea lui Carmen Dan.

În planul  pus la cale de susținătorii lui Mihai Tudose se merge pe două paliere:

1. O abandonare treptată a lui Liviu Dragnea în problemele cu justiția, lucru care se și întâmplă deja. Liderii din teritoriu evită să organizeze acele mitinguri cerute la Comitetul Executiv al PSD, iar motivul invocat este reacția opiniei publice, dar și pentru că nu ar avea cu adevărat un motiv de protest.

2. Al doilea palier este reprezentat de eliminarea treptată a fidelilor lui Liviu Dragnea. Aici s-a lucrat mult pe secretarii de stat, a căror evaluare a început și cât de curând vor fi demarate decapitările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.