Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - A început războiul subteran în noul PNL: blestemul Emil Boc

negocieri

Liderii noului PNL au anunțat că își doresc să preia guvernarea, ceea ce a aprins scânteia în interiorul vechiului PNL, dar și a vechiului PDL.

Deocamdată, cei din vechiul PNL ar fi de acord cu varianta Cătălin Predoiu premier, dar la formarea viitorului Guvern își vor cere partea leului.

Surse din PNL ne-au explicat însă că vor fi și condiții: ”Am cerut PDL să nu defileze tot cu vechii oameni din guvernarea Boc”. Se pare că miniștrii din perioada Emil Boc ar fi pe lista neagră și nu vor mai prinde un post în noul Guvern. Tocmai din acest motiv există liberali care strâmbă din nas la varianta Predoiu, care a fost ministru al Justiției în timpul guvernării Boc, dar se pare că în cele din urmă se va accepta compromisul.

De partea cealaltă, PDL a cerut ca miniștrii compromiși din perioada de guvernare USL să fie lăsați în afara garniturii guvernamentale.

Deocamdată, cele două partide vorbesc de liste negre și au început un război subteran prin care încearcă să-și taie partea leului la negocerile pe funcții. Din ambele partide concluzia este, însă, una simplă: ”Ne batem între noi, însă ultimul cuvânt îl va avea Klaus Iohannis”, ne-au explicat surse din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.