Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Alina Gorghiu își dă DEMISIA

Ultima Ora breaking news

PNL a suferit o nouă umilință la un scrutin electoral! După ce a dat președintele țării și a sprijinit guvernul condus de Dacian Cioloș, luândul, în campania electorală, ca vector de imagine, PNL a pierdut la scor confruntarea electorală. Puțin peste 20% dintre românii care au mers la urne au votat cu liberalii.

În aceste condiții de eșec total, Alina Gorghiu, rămasă președinte unic al PNL după problemele penale ale lui Vasile Blaga, își va da demisia. Surse din PNL anunță că Gorghiu va demisiona luni dimineață.

În urmă cu 5 zile, Alina Gorghiu declara că PNL va obține cel puțin 30%, iar PSD nu va trece de 40%. ''PNL va obţine un scor suficient de bun ca să facă această guvernare pe care România o doreşte. (…) La ora 23:00 – 24:00 vă voi spune cu cine facem guvernarea. (…) Nu ţine de noroc, ţine de mobilizare. (…) Nu am să vă dau un procent. (…) Va fi peste 30%, evident, din vot direct. Nici nu există o emoţie că nu ne vom mobiliza'', a spus preşedintele PNL la Realitatea TV.

Întrebată atunci cum a scăzut PNL de la 45% la procentele actuale care variază în sondaje între 22 şi 30%, ea a afirmat că liberalii nu au avut niciodată 45%.

''Scorul PNL nu a fost niciodată de 40% şi ceva, a fost un scor artificial. A fost un scor pe care l-a obţinut preşedintele Klaus Iohannis'', a răspuns Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.