Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Asalt la ușa lui Traian Băsescu

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut una dintre cele mai interesante și atractive mișcări politice din această vară. A reușit să coopteze UNPR-ul și structurile acestuia, se aliază cu transportatorii, dar și cu reprezentanții romilor, totul pentru ca PMP să joace un rol cât mai important în viitorul Parlament.

Citește și: VIDEO - Traian Băsescu a transferat cel mai râvnit independent din București

Citește și: Băsescu și-a numit o sexy purtătoare de cuvânt: a fost imaginea PSD

Citește și: Sondaj devastator în Bucureşti: Cum stau partidele la ultima analiză

Mișcările lui Traian Băsescu au atras atenția actualilor parlamentari, care nu ar mai prinde loc pe liste la PSD sau PNL. ”Avem cel puțin 15 oameni care și-au arătat disponibilitatea de a trece la noi, unii dintre ei oameni cunoscuți, cu notorietate”, ne-au declarat surse din PMP.

Traian Băsescu joacă foarte atent, în ciuda avalanșei de propuneri. Fostul președinte analizează fiecare ofertă în parte și, conform unor surse din PMP, nu este de acord să vină nimeni în partid, dacă în zona pe care o reprezintă nu este un om care atrage foarte multe voturi.

Sursele noastre susțin că Băsescu le-ar fi propus unora dintre parlamentarii aspiranți să vină, dar să prindă următorul loc după cele care cu siguranță vor intra în Parlament. Astfel, oricine vine este motivat să tragă cât se poate de tare în această campanie, pentru a crește scorul și a intra în Parlament pe forțe proprii.

Totodată, în partid s-a format credința că de data aceasta Traian Băsescu va intra în alegeri. Tot mai mulți lideri PMP sunt convinși că fostul președinte va candida în decembrie pentru un loc de senator. Băsescu va deschide lista PMP la București, pentru Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.