Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE. Batalia pentru doua tururi continua. Ciolos a reevaluat ordonanta de urgenta

dacian ciolos birou

Batalia pentru doua tururi de scrutin la alegerea primarilor continua, ba chiar se adanceste. Presedintele PSD Liviu Dragnea ramane ferm pe pozitii si anunta un boicot total la alegerile locale daca premierul Dacian Ciolos va modifica 'abuziv' legea electorala.

PNL reclama insa lipsa de reprezentativitate a primarilor alesi intr-un singur tur si considera nedemocratica actuala forma a legii.

Dacian Ciolos, prins intre ciocan si nicovala ar urma sa poarte consultari cu partidele saptamana viitoare, sustin surse citate de Romania TV. Aceleasi surse spun insa ca premierul a luat deja o decizie - NU va da ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale.

Amintim ca Ciolos a catalogat drept nedemocratica ordonanta ceruta de PNL pentru introducerea alegerii primarilor in doua tururi, insa s-a aratat ulterior deschis dialogului cu fortele politice, ba chiar a declarat ca nu exclude nicio varianta. In acest context este greu de crezut ca Ciolos a luat deja o decizie, inainte de consultari, asa cum a anuntat Romania TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.