Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Cine este ofițerul acoperit din conducerea PSD

spion

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a detonat o adevărată bombă în interiorul PSD, dar și în rândul opiniei publice, după ce a declarat că în interiorul conducerii PSD există un ofițer acoperit care urmărește preluarea conducerii partidului.

”Update - pt ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de "ofiterii" care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a fost anunțul lui Victor Ponta, care a incendiat PSD-ul.

Vezi şi: Victor Ponta detonează BOMBA în PSD: cine este ofițerul acoperit

După ce a scris aceste rânduri pe Facebook, Victor Ponta a fost asaltat de membri PSD, care i-au cerut să le spună cine este ofițerul acoperit din rândurile lor.

Surse din conducerea PSD ne-au precizat că Victor Ponta a făcut referire la vicepreședintele PSD, Mihai Tudose. De asemenea, Ponta le-a spus celor din PSD că Tudose ”dacă mai insistă mult”, va avea grijă să devoaleze public toate informațiile pe care le deține.

Citește și: SCANDAL cu 'acoperiţi' în PSD! Un vicepreşedinte îi răspunde DUR lui Ponta

Contactat de stiripesurse.ro, deputatul Mihai Tudose a negat că ar fi ofiţer acoperit şi a lansat un contraatac dur la Ponta.

"Nu sunt, n-am fost și nici nu voi fi ofiţer acoperit. Domnul Ponta a fost acuzat că ar fi ofițer acoperit al SIE. Eu nu sunt ofițer acoperit nicăieri. Cred că suntem într-un film ciudat. Adică cineva a dat cu o piatră în baltă și acum toată lumea se chinuie să o scoată (aluzie la vorba populară despre 'un nebun care aruncă o piatră în baltă şi 100 de înţelepţi nu pot să o scoată' - n.r.). Identificați dumneavostră personajele. Mai mult, chestiile astea „Știu eu de cineva dar spun”... Dom'le, dacă ştie de cineva, să spună. Dar să facă şi proba. Aşa, aruncă glumiţele astea şi acum toată lumea caută să vadă cine e. Vă imaginaţi o situaţie de asta în care un serviciu de informaţii al României, în jurul unui foc de tabără, i-a făcut destăinuiri? Tentaţia de a scrie ceva pe Facebook...", a declarat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.