Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Cine sunt oamenii cu care intră Tăriceanu în Guvern

În tabăra lui Călin Popescu Tăriceanu se duc negocieri intense pentru cei doi oameni care vor ocupa ministere în guvernul Ponta IV.

În acest moment, sunt favoriți pentru a intra în Guvern, Andrei Gerea, Daniel Barbu, Nicu Marcu sau Grațiela Gavrilescu.

Dacă oamenii lui Tăriceanu vor primi un minister mai mic, atunci este foarte posibil să intre în Guvern deputatul Grațiela Gavrilescu.

Andrei Gerea a fost ministru al Economiei în perioada USL, în timp ce Daniel Barbu a fost ministru al Culturii. Cei doi au plecat cu scandal din Guvern.

Andrei Gerea a fost retras de Crin Antonescu după doar 4 luni de ministeriat, ceea ce nu i-a convenit deloc. Pe de altă parte, Daniel Barbu a plecat cu scandal mare de la Ministerul Culturii, după scandalul legat de afirmațiile împotriva bolnavilor infestați cu virusul HIV.

Oamenii lui Tăriceanu își doresc foarte tare Ministerul Economiei. Aici, Daniel Chițoiu și Unchiu Rușanu bat din pinteni pentru a-și impune omul lor: Nicu Marcu. De asemenea, Chițoiu are în plan o serie de secretari de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.