Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dacian Cioloș, invitat în PNL/ UPDATE: replica lui Ciolos

puterea.ro
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloș are o întâlnire cu liderii PNL, în care se discută despre problemele din teritoriu, iar liderii PNL din țară discută cu acesta despre mai multe subiecte.

Unul dintre subiectele atinse în ședință a fost o invitație a lui Dacian Cioloș în PNL. Liderul PNL Caraș, Marcel Vela, i-a propus lui Cioloș să se înscrie în PNL.

Pe lângă Vela și alți lideri ai PNL i-au adresat mai mult sau mai puțin direct invitația lui Dacian Cioloș de a intra în PNL.

Cu toate acestea, ședința nu a fost numai lapte și miere. Mai mulți lideri ai PNL i-au reproșat lui Dacian Cioloș că păstrează oamenii PSD în funcții din deconcentrate și au probleme în a-și pune proiectele în aplicare.

UPDATE: Dacian Cioloș le-a transmis liderilor PNL că el nu va candida în această toamnă și că nu se va înscrie în niciun partid politic.

”Eu mi-am asumat un mandat pe care îl voi duce până la capăt. Am spus asta de la începutul mandatului: nu mă înscriu în niciun partid politic și nu voi participa la alegerile din toamnă”.

Întrebat ce va face după finalul mandatului, Cioloș a spus: ”Nu știu. Credeți-mă că sunt doar un om! Nu știu. Nu sunt un om cu planuri ascunse, avem suficiente probleme acum”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.