Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: De ce s-a sucit Coaliția

coalitie-mediafax

Liderii coaliției de guvernare au decis, luni, să amâne votul în Parlament pe noul Cod Fiscal din cauza unei "probleme de leadership", au explicat, pentru STIRIPESURSE.RO, surse de la varful arcului guvernamental.

În ședința Coaliției desfășurată luni dimineată, la sediul PSD, s-a luat decizia unei discuții la vârf inclusiv cu Alina Gorghiu si cu Vasile Blaga, pentru o pozitie unitara in Parlament a tuturor partidelor politice, motivul fiind acela ca Acordul privind noul Cod Fiscal, semnat dupa intalnirea tehnica de joi, nu are nicio valoare politica.

"Nu puteam sa intram azi si sa votam ce? Ca nu s-a inteles foarte bine ce a insemnat acea discutie tehnica. Aceea a fost o intalnire tehnica, nu a semnat toata lumea. Trebuie o decizie politica acum, o discutie politica. Am decis in Coalitie ca este nevoie acum de o discutie pur politica, la care sa participe si dna Gorghiu. Parerea mea este ca vor mai fi modificari la Codul Fiscal", a explicat luni, pentru STIRIPESURSE.RO, un lider al Coalitiei de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.