Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dragnea își strânge oastea în Deltă: pregătește o rafală în Parlament

www.stiripesurse.ro
Liviu Dragnea mașină

Președintele PSD, Liviu Dragnea, își strânge oastea din Parlament și pleacă la Tulcea, în Delta Dunării. În două săptămâni consecutive, liderul PSD va avea întâlniri de taină atât cu senatorii, cât și cu deputații PSD.

Citește și: Confuzie în negocierile Cioloș-USR. Cele două tabere se contrazic

Citește și: În ce jurnalişti au încredere românii. Topul pe televiziuni/ SONDAJ

Primii care vor intra în focuri sunt senatorii PSD, cei care vor avea o întâlnire de taină în Delta Dunării cu Liviu Dragnea. Săptămâna următoare, liderul PSD îi va convoca pe deputați la o întâlnire asemănătoare.

Conform surselor din PSD, cel mai important subiect discutat la întâlnirile din Deltă vor fi proiectele legislative care vor intra în perioada următoare în Parlament. Legea prevenției sau Legea salarizării unitare vor ajunge în Parlament și Liviu Dragnea are nevoie să știe că toți parlamentarii PSD sunt pregătiți pentru ceea ce va urma, pentru că cele două proiecte vor genera foarte multe dezbateri în spațiul public.

Un alt motiv pentru întâlnirile din Deltă îl constituie teama lui Liviu Dragnea că anumiți parlamentari vor pleca alături de Victor Ponta. Liviu Dragnea vrea să se asigure că nimeni nu pleacă și le va explica acestora câteva dintre culisele scandalului dintre el și Ponta.

Surse din PSD ne-au explicat că în ciuda reacției publice extrem de împăciutoare, în interiorul PSD Liviu Dragnea s-a arătat extrem de deranjat de atacurile lui Ponta. Firește, mai mulți lideri PSD l-au întrebat care sunt motivele acestui atac și Dragnea a explicat că Victor Ponta s-a arătat foarte deranjat pentru că a fost refuzat de partid cu impunerea unor oameni în Guvern.

De asemenea, Liviu Dragnea și-a adus aminte că și pe vremea în care Victor Ponta era lider al PSD și premier nu a dorit să accepte mai multe propuneri în Guvern, venite din partea lui Dragnea sau a apropiaților săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.