Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Ședință decisivă la PSD: Cine l-a vândut pe Ponta

PSD-senat

PSD-iștii vor să afle luni, în Parlament, cine sunt colegii care trădează. O ședință a PSD din Senat va face lumina in acest caz, spun surse din conducerea social-democrata pentru stiripesurse.ro. Daca la cina de la Sinaia a parlamentarilor PSD, din weekend, absentele nu le-au dat emotii social-democratilor, totul se va transa in Parlament in cateva zile.

"O să vedem azi, la grup, când avem prima întâlnire. Deocamdata nu se pune problema pierderii majoritatii dupa ce-am vazut la Sinaia, dar va trebui sa ne strangem mult mai bine. Avem cativa ministri care trebuie sa vina la vot. Situatia este intr-o continua schimbare si sunt foarte multe necunoscute. Azi vom vedea 100% pe cine ne bazam, plus ca si cei pe care i-am vazut impreuna s-ar putea razgandi pana cand fac anuntul oficial ca devin independenti. Noi am mai trecut prin situatii de genul asta, in care am stat si in doua voturi. Momentan nu am pierdut majoritatea, insa lucrurile se misca si trebuie sa fim foarte atenti. Mai sunt si ceva evenimente care s-au intamplat la PC, vom vedea mai exact dupa sedinta de grup de astazi", ne-au declarat surse senatoriale din PSD.

Senatorii PSD Mircea Geoana, Dan Tataru, Ion Aurel Ionita, Catalin Croitoru si fostul senator PSD Valer Marian fac parte din grupului de initiativa al noului partid care doreste daramarea PSD de la guvernare.

CARE E SITUATIA IN SENAT?

In acest moment, majoritatea la Senat este de 85 DE SENATORI.

PSD, UNPR si PC-PLR au in acest moment, dupa plecarile cu Geoana, majoritatea necesara de 85 de voturi. Daca lor li se alatura UDMR, atunci majoritatea PSD dispune de 93 de voturi in Senat. Daca UDMR merge cu PNL si inca un senator din arcul guvernamental intoarce armele, atunci PSD va pierde majoritatea in Senat.

UPDATE: CE S-A INTAMPLAT IN SEDINTA PSD

EXCLUSIV Victor Ponta, senatorilor PSD: Vreti sa discutam subiectul Tăriceanu? / Garanția lui Ilie Sârbu

Pe aceeasi tema:

OFICIAL - LISTA PARLAMENTARILOR lui Geoana si Vanghelie

Geoana anunta o noua majoritate si la Camera Deputatilor

EXCLUSIV Geoana-Blaga-Gorghiu au batut palma pentru Senat

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.