Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ședință secretă la noul PNL

negocieri

Obicitvul impus de conducerea noul PNL, preluarea guvernării în 2015, conduce la fricțiuni între membrii vechiului PNL și cei ai PDL.

Citește AICI de la ce a început războiul în noul PNL.

Deocamdată nu se vehiculează nume concrete pe ministere, dar atât la vechiul PNL, cât și la vechiul PDL au apărut liste negre. Liberalii nu vor să vadă în Guvern miniștri democrat-liberali care au fost în Guvernul Boc, dar cei din PDL nu vor să vadă liberali care au fost în Guvernul USL.

Listele negre apărute în ambele partide i-au forțat pe liderii de la centru să se reunească într-o ședință de taină. Conform surselor noastre, a fost o ședință cu scântei, în care liberalii și democrat-liberalii s-au înfruntat direct.

După mai bine de o oră de discuții, liderii noului PNL au decis să cadă la pace și au găsit o soluție: fiecare dintre foști miniștri care doresc un nou loc în Guvern vor trebui să își facă un portofoliu în care să-și contabilizeze toată activitatea din timpul ministeriatului.

În cadrul comisiilor comune din noul PNL fiecare ministru va intra sub lupă și va fi analizat, înainte de a fi propus pentru a prelua un minister. De asemenea, se va va lua în considerare activitatea fiecărui pretendent la un post de ministru în cadrul comisiilor de specialitate care elaborează programul de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.