Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Șerban Nicolae revine în forță: mutări de trupe în PSD

serban nicolae

Ultimele decizii luate în Comitetul Executiv al PSD generează o serie de schimbări în lanț în interiorul PSD. Prima schimbare va avea loc la Senat, acolo unde Mihai Fifor va lăsa vacante două posturi cheie pentru a merge la Ministerul Economiei.

Mihai Fifor este, în acest moment, lider de grup al senatorilor PSD și președinte al Comisiei de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009. Ca urmare a preluării funcției de ministru, Fifor va renunța la cele două demnități actuale.

Surse din PSD ne-au precizat că lider al senatorilor PSD va fi Șerban Nicolae, cel care a mai fost lider de grup în această sesiune, dar care a fost ”pedepsit” de Liviu Dragnea, după ce a promovat o serie prevederi controversate la Legea grațierii.

De asemenea, o altă funcție vacantă vom avea la Camera Deputaților. Marcel Ciolacu, liderul deputaților PSD, va pleca la Guvern, acolo unde va fi vicepremier fără portofoliu. În aceste condiții, Ciolacu renunță la funcția de lider de grup, dar PSD va desemna abia în sesiunea de toamnă un nou lider al deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.