Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Generalul îl rupe pe Tăriceanu

Oprea-UNPR-stiripesurse

În cadrul coaliției de guvernare, micile și marile șicane sunt la ordinea zilei. Pentru titlul de vioara II în cadrul coaliției se luptă UNPR-ul lui Gabriel Oprea cu alianța făcută de PC și PLR-ul lui Tăriceanu.

Surse din UNPR ne-au explicat că există o anumită predilecție din partea generalului, care caută să facă transferuri, în mod special, din tabăra lui Călin Popescu Tăriceanu.

Până acum a reușit două transferuri de marcă, dar, conform surselor noastre mai urmează și alte transferuri tot pe filiera PLR-UNPR. ”Ce să faci, dacă oamenii își doresc să vină la noi?”, ne-au spus surse din UNPR.

Scopul final al acestei strategii este îngroparea lui Tăriceanu, care nu trebuie să mai aibă niciun cuvânt de spus în cadrul coaliției de guvernare, pentru că nu mai are forță parlamentară. De altfel, generalul a anunțat, mai voalat această strategie.

”De la PSD nu luăm niciun om, nu ne furăm între noi”, declara Gabriel Oprea. Generalul a făcut această declarație în weekend, pentru ca luni să ia un om din cealaltă parte a coaliției, senatorul Ion Pârgaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.