Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Greii care pot decide jocul în PNL: miza bătăliei Orban vs Bușoi

twitter.com
sah

Se intră pe ultima sută de metri în bătălia dintre Ludovic Orban și Cristian Bușoi pentru șefia PNL, iar indecișii ar putea readuce echilibrul în această bătălie.

Citește și: Liviu Dragnea LOVEȘTE în SRI, după dezvăluirile fostei șefe AEP: Este foarte GRAV!/VIDEO

În acest moment, Ludovic Orban a luat un avans confortabil în bătălia cu Cristian Bușoi și este marele favorit să devină noul președinte al partidului.

Surse din PNL ne-au explicat că tabăra lui Cristian Bușoi încearcă să tragă un ultim tun înainte de alegeri și miza o reprezintă grupul senatorilor PNL. În acest grup avem opt lideri de filiale județene și mulți dintre aceștia nu au exprimat o dorință sau alta.

De asemenea, Bușoi trage tare pentru a convinge încă doi oameni cu greutate în PNL să i se alăture. Este vorba despre Alina Gorghiu și Adriana Săftoiu, care nu au făcut nicio opțiune publică și care urmează ca în perioada imediat următoare să își anunțe opțiunea.

Surse politice din interiorul PNL ne-au precizat că Bușoi ar încerca și o altă lovitură. În ciuda faptului că președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu se va implica în campania internă, din echipa lui Bușoi se trimit semnale către Cotroceni prin care i se transmite președintelui că ar avea un impact foarte puternic un mesaj de susținere pentru Cristian Bușoi.

Rămâne de văzut dacă președintele va da vreun semnal de susținere sau nu, dar în această perioadă se știe că acesta încearcă să se mențină departe de bătălia politică internă din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.