Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - În spatele ușilor închise, liberalii îl fac praf pe Cătălin Predoiu

Lansarea programului de guvernare al PNL se dovedește pe zi ce trece un fiasco total. Pe lângă criticile primite de la PSD, programul lui Predoiu este făcut praf inclusiv de parlamentarii PNL.

Nemulțumiri mari sunt la vechiul PNL. Liderii PNL susțin că mulți nici măcar n-au apucat să citească documentul înainte de a fi lansat în dezbatere publică.

”Nici eu și nici alții, care am lucrat la o parte din program, nu l-am primit înainte. A fost ținut de Predoiu sub cheie! Vă zic că și Alina Gorghiu l-a citit cu o zi înainte de lansare”, ne-a declarat un lider al PNL.

Nemulțumiri mari sunt mai ales în rândul celor care au lucrat la program. Liderii PNL susțineau că miniștrii vor fi aleși din rândul celor care vor lucra în comisiile interne de elaborare a programului de guvernare.

Pe cale de consecință, foștii miniștri ai PNL și PDL s-au pus pe treabă și i-au trimis lui Predoiu propuneri pe aria lor de activitate.

Cel puțin 3 foști miniștri i-au trimis propuneri lui Cătălin Predoiu, dar au fost amânați/ignorați. Din informațiile noastre ar fi vorba de Corneliu Dobrițoiu (fost ministru al Apărării), Gheorghe Ialomițianu (fost ministru de Finanțe) și Eugen Nicolăescu (fost ministru al Economiei și al Sănătății). Pe lângă aceștia mai sunt și alții care i-au trimis propuneri lui Predoiu, dar care nu au fost băgate în seamă deloc.

O primă discuție cu cărțile pe masă a avut loc în ședința senatorilor PNL, de marți, în care mai mulți dintre liberali s-au plâns că acest program de guvernare este făcut pe picior și are doar scopul de a-l promova pe Cătălin Predoiu în mass-media.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.