Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Începe războiul în interiorul PNL

sigla noua pnl

Liberalii au dat startul procedurilor interne pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din 2016. Pentru că sondajele îi creditează cu șanse mari de a câștiga, în teritoriu a început deja o bătălie pe viață și pe moarte pentru a obține sprijinul partidului în alegeri.

Surse din PNL ne-au decriptat mesajele transmise de liderii PNL, care au cerut, la unison, unitate în terioriu în vederea alegerilor locale.

În partid sunt cunoscute cel puțin 10 județe în care vechii liberali și vechii democrat-liberali au început o luptă de anduranță în vederea obținerii sprijinului partidului. În aceste localități se vor organiza sondaje de opinie pentru a se vedea cine este candidatul cu mai multe șanse de reușită.

”Nici cu sondajele nu merge, pentru că la diferență mică este nevoie de arbitrajul de la centru. Va fi bătălie crâncenă pentru nominalizări”, ne-au precizat surse liberale.

Cea mai mare teamă a liderilor PNL este că anumiți lideri locali ar putea dezerta către alt partid, dacă nu primesc sprijinul pentru candidatură, sau, mai rău, vor boicota din interior campania electorală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.