Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Întâlniri între Liviu Dragnea și Victor Ponta: schimbare neașteptată

ponta dragnea

Între Liviu Dragnea și Victor Ponta a reizbucnit războiul, după o perioadă în care cei doi au păstrat tăcerea în spațiul public. Mai mult, surse din PSD ne-au explicat că între Ponta și Dragnea au avut loc mai multe întâlniri în ultimele două, trei săptămâni.

Citește și: Sebastian Ghiţă a fost LOCALIZAT: Ce l-a dat de gol pe fostul deputat / PRESĂ

Citește și: SONDAJ intern PSD: câte procente a pierdut partidul în urma protestelor/SURSE

Așa cum STIRIPESURSE.RO vă informa, între Ponta și Dragnea se ajunsese la o înțelegere pentru ca fostul premier să stea deoparte în timpul protestelor generate de OUG 13 și să nu pună paie pe foc (DETALII AICI) Ponta a acceptat această propunere, dar imediat ce s-au calmat spiritele în stradă, a inițiat atacurile la adresa conducerii PSD.

Surse din partid susțin că Victor Ponta și Liviu Dragnea s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni și au discutat ”pe un ton amical”, dar apoi s-a ”schimbat ceva”. ”Nu știu de ce, dar la câteva zile distanța Victor Ponta a ieșit la România Tv și a început seria atacurilor. Nu știm ce se ascunde în spatele acestor atacuri”, ne-au precizat surse din PSD.

Aceleași surse susțin că este puțin probabil ca Victor Ponta să plece din PSD și este total scoasă din calcul o excludere a fostului lider PSD.

În declarația publică, de ieri, Liviu Dragnea a ținut să-i lanseze un avertisment lui Victor Ponta. El a spus că orice atac al fostului premier este ”sănătate curată” pentru că ”mă ține treaz”. Este un semnal destul de clar al lui Liviu Dragnea, care arată că va umbla la tot ce înseamnă aparatul intern de partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.