Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Jocul lui Nicușor Dan

adevarul.ro
nicusor dan

Nicușor Dan a fost marea surpriză a alegerilor locale din București și a obținut cel mai mare număr de consilieri locali în Consiliul General al Primăriei Capitalei, după PSD.

Citește și: Lider PNL, dezvăluiri incendiare: Românii cumpără carne veche de 40 de ani, din rezerva NATO

Pentru că are această putere, Nicușor Dan blochează totul în interiorul Consiliului. Surse politice convergente ne-au precizat că refuzul lui Nicușor Dan de a face alianță cu vreunul dintre cele două partide este o strategie electorală și va prelungi situația de incertitudine cât poate de mult.

Interesul lui Nicușor Dan este să provoace alianțe nefirești în Consiliul General, pentru a putea arăta bucureștenilor că toate partidele politice sunt la fel și că aceștia nu au principii. El ar dori ca în final să poată demonstra că partidele politice fac trocuri în interes personal, tocmai de aceea nu-și lasă consilierii să facă majoritate nici cu PSD, nici cu PNL.

Între timp, în Consiliul General se petrec scene de cascadorii râsului. În ultima ședință, de luni, PSD a mai făcut majoritate cu PMP, pe cazuri punctuale, cum ar fi situația de la RADET. Consilierii lui Nicușor Dan au avut însă momente de ”inspirație maximă”: la fiecare proiect mai controversat îl sunau pe Nicușor Dan să îl întrebe cum să voteze în respectivul caz.

La un moment dat s-a petrecut un episod hilar. La un punct de pe ordinea de zi, consilierii USB au ieșit în gașcă până afară și au făcut audio-conferință cu Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.