Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Klaus Iohannis ar fi promis PNL funcția de șef al SRI

Iohannis - telegraph.co.uk

Funcția de director al SRI a devenit un obiectiv încă din timpul campaniei electorale pentru prezidențiale, atunci când George Maior a anunțat că își va pune mandatul pe masa viitorului președinte.

După alegeri, liberalii au început să-și facă planuri, din moment ce funcția stătea de acum în pixul omului provenit din tabăra lor, Klaus Iohannis.

Surse din PNL ne-au explicat că în discuțiile care au urmat alegerilor, până ca Iohannis să-și preia mandatul, liberalii i-ar fi cerut președintelui ca funcția de director al SRI să revină unui om din noul PNL.

Sursele noastre susțin că liberalii au obținut o promisiune din partea lui Klaus Iohannis. Acum, după demisia lui George Maior, liberalii și-au amintit de promisiunea lui Iohannis și își așteaptă partea leului.

P.S. Viitorul director al SRI joacă un rol mai important pentru clasa politică decât a jucat desemnarea lui George Maior. În acest moment, SRI este în parteneriat cu DNA și face toate interceptările pe care le vedem ieșind cu o viteză uimitoare de la DNA. Înainte de plecare, Maior a ținut să ne ofere un detaliu: șeful SRI aprobă toate mandatele de interceptare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.