Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Klaus Iohannis le-a stabilit viitorul: Ce se va întâmpla cu Kovesi și Lazăr

iohannis cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a stabilit ce se va întâmpla cu procurorul general al României și cu șefa DNA. Iohannis este foarte mulţumit de activitatea procurorului general Augustin Lazăr şi de cea a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, potrivit unor surse din Administraţia Prezidenţială. Afirmaţiile au fost făcute în contextul în care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spunea că va avea zilele următoare o discuţie cu procurorul general şi, separat, cu procurorul general al DNA, despre ancheta privind OUG 13, considerând că s-a încălcat legea, şi a dat de înţeles că nu exclude nici varianta ca cei doi să demisioneze până atunci.

"Preşedintele Klaus Iohannis este foarte mulţumit de activitatea procurorului general al României şi de activitatea procurorului şef al DNA", au declarat pentru News.ro surse din Administraţia Prezidenţială.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat duminică, la Antena 3, că va avea zilele următoare o discuţie cu procurorul general Augustin Lazăr şi, separat, cu procurorul general al DNA, Laura Codruţa Kovesi, despre ancheta privind OUG 13, considerând că s-a încălcat legea, conform deciziei Curţii Constituţionale, şi a dat de înţeles că nu exclude nici varianta ca cei doi să demisioneze până atunci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.