Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Klaus Iohannis mută ofensiv

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam Klaus Iohannis la proteste

După cum STIRIPESURSE.RO vă informa, preşedintele Klaus Iohannis a pregătit un adevărat taifun politic pentru actuala majoritate parlamentară (DETALII AICI) şi a anunţat convocarea unui referendum pentru graţiere şi amnistie.

Citeşte şi: SURSE - Se pregătește taifunul de la Cotroceni

Vezi și: Klaus Iohannis convoacă REFERENDUM pe tema graţierii

Citeşte şi: Zegrean explică de ce referendumul lui Iohannis ar fi NECONSTITUȚIONAL

Surse apropiate Cotroceniului ne-au precizat că aceasta nu este singura mutare spectaculoasă pe care a pregătit-o preşedintele Klaus Iohannis şi că în perioada următoare preşedintele va avea ieşiri publice tot mai pronunţate împotriva actualei majorităţi parlamentare.

Conform surselor noastre, preşedintele va lansa un atac extrem de dur în perioada disputării bugetului de stat, mai ales că PSD se pregăteşte să-l treacă pe repede înainte. Încă nu am reuşit să aflăm sub ce formă se va manifesta atacul preşedintelui, dar experienţa politică ne arată că principala armă a preşedintelui este să aştepte bugetul, iar apoi să-l retrimită la Parlament cu observaţii.

De asemenea, este foarte posibil ca preşedintele să aibă ieşiri publice în care să explice de ce nu este de acord cu varianta de buget propusă de PSD, principalul motiv fiind dificultatea Guvernului de a ne menţine în ţinta de deficit economic.

Sursele noastre ne-au precizat că preşedintele Klaus Iohannis este pregătit de război total cu actuala majoritate parlamentară, iar de la Cotroceni se va porni un adevărat taifun politic, de fiecare dată când această coaliţie guvernamentală îi va oferi prilejul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.