Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Klaus Iohannis pregătește o nouă lovitură PSD

iohannis

Președintele ales, Klaus Iohannis, profită la maxim de ultimele zile de libertate politică și încearcă să pună lucrurile în ordine în noul PNL.

Ultima directivă trasată de Klaus Iohannis este legată de bugetul pe 2015. Co-președintele PNL le-a cerut tuturor parlamentarilor să se pregătească foarte bine de acest moment.

”Ne-a transmis la toți un mesaj simplu: acest buget ne va aduce la guvernare. Dacă reușim să impunem o serie de puncte cruciale pentru noi, atunci ne va fi mult mai ușor în 2015-2016, pentru că vom prelua o economie cât de cât echilibrată”, ne-au declarat surse din PNL.

Klaus Iohannis le-a cerut celor din PNL să vină cu amendamente serioase și le-a promis că-și vor coordona eforturile. ”Ne-a cerut să venim cu amendamente cât mai serioase, nu neapărat foarte multe, dar serioase. A ținut să menționeze că bugetul pe 2015 va ajunge la el spre promulgare, ceea ce este un avantaj major pentru noi”.

De asemenea, Iohannis le-a trasat liberalilor și câteva puncte de mare interes: Educația, Sănătatea și Apărarea. Aici ar putea fi marea dispută pe buget și, evident, capitolul general de investiții.

Citește și: DEZVĂLUIRI despre Bugetul de stat pe 2015

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.