Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liberalii în luna de foc

negocieri

Liberalii se pregătesc să intre în luna de foc în Parlament. După ce au parafat toate înțelegerile posibile în PArlament cu UDMR, cu oamenii lui Geoană,  dar și cu foștii PPDD-iști, acum forțează transferurile la bucată.

Surse din PNL ne-au explicat că luna mai ar putea fi decisivă pentru o eventuală preluare a guvernării de către PNL. În luna iunie va fi depusă moțiunea de cenzură, toate calculele se fac încă de pe acum.

Prima încercare a PNL va avea loc, din nou, la Senat, acolo unde vor forța schimbarea lui Tăriceanu. ”Ne-am fript data trecută. Dacă vom avea majoritate în Senat, cu siguranță că vom forța schimbarea lui Tăriceanu, dar nu mai dăm sfoară în țară pentru asta”, ne-au precizat surse din PNL.

Liberalii susțin că moțiunea din luna iunie va fi decisivă pentru viitorul guvernării PNL. ”La finalul anului deja toți intră în logica alegerilor locale, nu mai stă nimeni să dărâme guverne. Acum dacă se poate că pe urmă e gargară, nu se mai face nimic”.

P.S. Liberalii așteaptă cu nerăbdare ziua de 6 mai. Atunci va veni verdictul pentru Liviu Dragnea, în ”Dosarul referendumul”, dar și soluția CCR la cazul Dan Șova. Cele două decizii ar putea zgudui puternic lumea politică, iar liberalii mizează tocmai pe o bulversare a coaliției de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.