Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liberalii încearcă ușa la UNPR

incearca usa

Liberalii au dat sfoară în țară că depun moțiune de cenzură, deși n-au nicio șansă să treacă un astfel de demers. Ponta îi ironizează cu orice ocazie, liderii coaliției se dau cocoși și le transmit că orice ar face nu dărâmă acest Guvern.

Nici liberalii nu sunt prea optimiști, mai ales după flitul primit de la UDMR. Marea alianță anunțată de Vasile Blaga s-a pierdut în negura istoriei pentru că UDMR își vede în continuare de interesele pragmatice, pe care doar PSD le poate satisface în acest moment.

Chiar dacă șansele sunt mici, în rândurile liberalilor circulă un scenariu care le-ar putea aduce o rază de speranță: să spargă cumva rândurile armatei lui Gabriel Oprea.

”Aici e cheia! Dacă reușim să tragem 2-3 de la UNPR, alianța lui Ponta se destramă ca un ghem de ață. Ăla ar fi semnalul”, ne-au precizat surse din PNL.

Problema cea mare pentru PNL este că generalul Oprea își controlează oamenii cu mână de fier. Le cunoaște ”sensibilitățile”, le cunoaște prea bine familiile și nimeni nu s-ar hazarda într-o aventură nebună către PNL. Singura soluție ar fi convingerea lui Gabriel Oprea, dar aici emisarul Vasile Blaga a găsit o ușă închisă, în ciuda unui trecut plin de reușite guvernamentale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.