Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liberalii s-au supărat pe Alina Gorghiu: aruncă totul în aer!

alina gorghiu presedinte pnl

Șefa de la PNL, Alina Gorghiu, a încercat să impună ordine în partid, dar a reușit să mulțumească doi apropiați și să supere întreaga Diasporă.

PNL încearcă să profite de curentul favorabil care le-a fost arătat în Diasporă, la alegerile preziedențiale și se preocupă în mod special de această temă. În acest sens, liberalii au făcut o comisie internă în partid care să asigure relația cu Diaspora.

Fără prea multe discuții, Alina Gorghiu i-a delegat în fruntea acestei comisii pe deputații Mihai Voicu și Mircea Dolha, apropiați ai liderului PNL. Decizia lui Gorghiu a ridicat probleme în rândul parlamentarilor PNL care reprezintă Diaspora.

Aceștia susțin că nici Dolha și nici Voicu nu sunt cunoscuți de liderii din Diaspora și vor avea mari probleme de comunicare cu ei. Mai mult, problema votului prin corespondență se discută acum, iar dacă cei doi vor petrece timp prețios doar cu acomodarea, Diaspora ar putea rămâne, din nou, cu buza umflată.

Parlamentarii PNL de Diaspora au compus o scrisoare pe care o vor trimite românilor din străinătate. Prin această scrisoare vor cere românilor sprijinul pentru sistemul de vot pe care ei îl propun în Comisia de Cod Electoral, din Parlament.

Deputatul PNL, Mircea Dolha, a ținut să facă o serie de precizări, după publicarea articolului pe site-ul STIRIPESURSE.RO.

”Vreau să vă declar cu toată responsabilitatea că nu există disensiuni în PNL pe această temă. Fiind vicepreședinte al Comisiei pentru românii de pretutindeni, tocmai m-am m-am întors din Spania dintr-o vizită oficială extrem de prolifică, ale cărei beneficii le veți vedea și sunt convins că toți românii se vor bucura.

Scrisoarea PNL către diaspora a fost concepută împreună cu toți parlamentarii PNL de Diaspora care sunt și co-semnatari, iar în ceea ce privește comisia internă din PNL, noi lucrăm împreună cu toți parlamentarii PNL de Diaspora.

Referitor la delegarea mea și a domnului Voicu, în amintita Comisie, a fost un vot unanim în BPN al PNL, iar din această Comisie fac parte toți parlamentarii PNL de diaspora.

Sunt convins că sursele dumneavoastră s-au înșelat când au înțeles că sunt disensiuni în PNL. Pentru că noi suntem intersați de românii de pretutindeni, împreună cu colegii din Parlament vom efectua o vizită în Ucraina, acolo unde compatrioții noștri au o situație extrem de grea”, a declarat Mircea Dolha, pentru STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.