Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liberalii s-au trezit cu o mare problemă

negocieri

Liberalii și partidul lui Mircea Geoană încearcă, în mare taină, să pregătească o lovitură de proporții în Parlament. Echipele conduse de Ludovic Orban și Teodor Atanasiu negociază în toate părțile pentru a-și arvuni parlamentari.

Marea problemă cu care liberalii s-au trezit pe cap este una ce ține de organizarea proprie. În acest moment, dacă ar lua toți traseiștii de care au nevoie pentru a dărâma Guvernul, acest pas s-ar dovedi dinamită curată pentru anul 2016.

Mulți dintre parlamentarii care sunt de acord să treacă la PNL pun o condiție simplă: un loc eligibil pe lista de la alegerile parlamentare din 2016. Ei bine, dacă liberalii i-ar primi pe toți traseiștii și le-ar asigura actualilor parlamentari un loc eligibil pentru 2016, atunci ar avea nevoie de un scor de peste 55% la următoarele alegeri.

O fi PNL pe val, conduce serios în sondaje, dar un scor de peste 55% la parlamentare este greu de crezut că vor obține. Odată cu acest amănunt este mult mai ușor de înțeles de ce nu reușesc liberalii și Mircea Geoană să atragă parlamentarii valuri, valuri, asta deși scena politică ne spune clar că polul de putere se mută din tabăra lui Victor Ponta spre Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.