Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liberalii sunt îngropați în datorii: situație dramatică în teritoriu

Liberalii sunt în datorii până în gât, asta după ce mai multe campanii la rând au ”uitat” să-și plătească datoriile. Situația neromanțată a vechiului PNL ne arată un partid care trăiește la limita subzistenței, din punct de vedere financiar.

Liderii vechiului PNL se vor reuni, marți, în ședința Biroului Permanent Național pentru a discuta cu cifrele pe masă. În acest moment, liberalii de rit vechi au datorii de peste 3 milioane de euro.

În ședința de azi, liberalii vot sta cu cifrele pe masă și, din informațiile noastre, fiecare președinte de filială județeană va trebui să aducă la partid puțin peste 1000 de euro în fiecare lună, pentru a-și plăti datoriile.

Marea problemă a vechiul PNL este legată de sediile de partide. Din cauza datoriilor, multe sedii ale PNL sunt puse deja sub sechestru asigurator și urmează alte sedii ale PNL-ului vechi. Din punct de vedere politic, vechii liberali au o problemă pentru că ar trebui să se mute în sediile vechiului PDL, ceea ce nu le-ar conveni sub nicio formă.

Pentru PNL a trecut perioada romantică în care SG-ul partidului, Marian Petrache, le spunea în ședințe că ”datoriile astea nu sunt ale noatre, ci ale urmașilor, urmașilor noștri”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.