Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Lider ALDE, vehiculat pentru sectorul 4

cine candidat

PSD ar putea accepta să susțină câte un candidat de la UNPR și de la ALDE pentru primăriile a două sectoare din Capitală, la schimb cu acordarea susținerii în bloc a celor trei partide pentru Gabriela Firea la primăria Bucureștiului, au relatat surse social-democrate pentru STIRIPESURSE.RO.

UNPR va merge cu primarul în funcție al sectorului 2, Neculai Onțanu, în timp ce ALDE ar putea să ceară sectoarele 1 sau 4.

Liderul senatorilor ALDE, Dumitru Pelican, este unul dintre numele recente care sunt luate în calcul în partid pentru o candidatură la Sectorul 4, au relatat surse ALDE pentru STIRIPESURSE.RO.

Contactat pentru un punct de vedere, Pelican a spus că nu este la curent cu negocierile care se poartă în acest sens și nu i s-a propus o candidatură la sectorul 4. “Sunt discuții, negocieri, dar eu nu am participat la ele. Dacă mi se propune să candidez atunci vom avea o discuție”, a declarat acesta pentru STIRIPESURSE.RO.

ALDE sector 4 a trimis deja conducerii centrale a partidului o lista cu patru candidati pentru primaria sectorului, listă în care nu se regăsește liderul senatorilor ALDE: Stefan Spiridon, Soare Bogdan, Pungă Nicolae și Toma Veronica. Cele mai mari șanse să obțină o candidatură, dintre cei patru candidați amintiți, este Ștefan Spiridon, viceprimar al Sectorului 4 și președintele ALDE Sector 4.

Vezi și: Două sectoare UNPR-ALDE pentru victoria Gabrielei Firea în Capitală - VARIANTĂ PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.