Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liderii PDL își fac planuri de guvernare

pdl

În cadrul ședinței Colegiului Director al PDL, liderii partidului le-au vorbit liderilor județeni despre importanța anului 2015, atât pentru viitorul marelui PNL, cât și pentru viitorul guvernării.

Conform unor surse prezente la ședință, atât Vasile Blaga, cât și alți grei ai PDL au cerut ca oamenii din teritoriu să fie mobilizați la maxim la începutul anului viitor.

Deși nu s-au rostit termene, cei prezenți la ședință au înțeles semnalul. Din informațiile noastre greii PDL iau în calcul o venire la guvernare în anul 2015, dacă actuala majoritate guvernamentală se va destrăma.

De asemenea, în cadrul ședinței PDL, liderilor din teritoriu li s-a cerut să țină steagul sus în bătălia cu vechiul PNL. În cadrul partidului va urma o bătălie pentru dominația în teritoriu și, cel puțin deocamdată, vechiul PNL ar stăpâni peste de organizații județene.

În PDL s-a vorbit despre un sistem care să ofere forță partidului în teritoriu. Este vorba despre acea conducere bicefală, în care orice decizie se va lua este nevoie de acordul ambilor lideri, atât cel al vechiului PNL, cât și cel al vechiului PDL. Pe acest sistem mizează PDL, pentru a reuși să facă față PNL-ului în teritoriu.

Pentru a duce această bătălie, liderii PDL au luat decizia de a înscăuna lideri fideli conducerii centrale, în 4 județe, acolo unde erau posturi vacante.

Citește și: Şefi noi în patru filiale judeţene PDL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.